QUI SOM


           EINES som un equip multidisciplinari on conflueixen les energies de moltes persones que aprofiten la seua il·lusió, la seua àmplia experiència professional i bagatge formatiu per brindar EINES a totes aquelles persones i entitats públiques i privades que tenen ganes de créixer d’una manera sostenible.

A EINES hi ha un tret que ens defineix, tant quan realitzem accions d’educació ambiental, com quan organitzem jornades, seminaris o festivals, com quan definim plans estratègics de turisme o comerç, i també quan plantegem campanyes de comunicació. I eixa característica que unifica el nostre treball és que som facilitadors perquè les persones i els territoris puguen desenvolupar les seues pròpies estratègies. Els donem EINES per a créixer en coneixements i capacitats. I tot des d’un prisma de sostenibilitat i respecte cap a l’entorn, cap al marc d’acció que ens sustenta i acull.


EINES som un equip tècnic especialitzat en diversos FOCUS D’ACCIÓ:


-EDUCACIÓ AMBIENTAL amb accions a les aules i les seus de les associacions,  i amb visites organitzades d’escolars i de grups al Centre d’Educació Ambiental “l’Ametla de Palla” de Carrícola, que a més alberga una àmplia programació de cursos. Treballem amb metodologies pedagògiques participatives i basades en l’experimentació com a via per a un aprenentatge significatiu.


-PLANIFICACIÓ ESTRATÈGICA en les àrees de TURISME, COMERÇ i PARTICIPACIÓ CIUTADANA. Proposem respostes pràctiques als problemes locals tot facilitant iniciatives i instruments que contribueixin a construir pobles més sostenibles i amb una major qualitat de vida per als seus habitants. Fomentem acords de col·laboració públic-privat i amb agents socials locals per al bé comú.


-Disseny CAMPANYES DE COMUNICACIÓ: des de la idea a la plasmació gràfica, redacció periodística, planificació publicitària, imbricació de la societat i accions a les xarxes socials.


-Planificació i implementació de projectes de RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA per a empreses i organitzacions especialment en l’àmbit de desenvolupament social, la preservació del medi ambient i el desenvolupament sostenible i ètic.


-Projectes de FIDELITZACIÓ de voluntaris, socis i clients:  estratègies per al seguiment, motivació, avaluació, consolidació i foment de noves incorporacions del principal actiu de les entitats.


-ORGANITZACIÓ D’ESDEVENIMENT ESPECIALITZATS: jornades, presentacions, seminaris, diades. Promoguts des d’EINES o a mida per a les entitats promotores.Els nostres clients són principalment administracions locals i educatives, però també empreses i associacions que tenen com a meta aportar un valor afegit a les seues idees i projectes, mitjançant el suport d’un equip de professionals especialitzats com és EINES.

EINES és una empresa de jove constitució però integrada per un equip humà procedent de diversos àmbits professionals vinculats amb el desenvolupament local, la comunicació, la pedagogia, el màrqueting i l’animació socioambiental, amb una àmplia experiència laboral en l’administració pública i l’empresa privada. A EINES som un equip de professionals amb una solvent capacitat tècnica, però sobretot som un conjunt de persones entusiasmades per la seua feina, i animades per l’objectiu de facilitar a les persones, als pobles, i als territoris estratègies per a créixer individual i col·lectivament, des de la sostenibilitat.