ALMENAR PROPOSA CREAR UN MOSAIC D'INICIATIVES LOCALS SOSTENIBLES


Malgrat la pluja, el biòleg Ricardo Almenar va aconseguir omplir aquest diumenge de matí l’edifici de l'Ametla de Palla de Carrícola amb la xerrada titulada “Creixement sense límits o sostenibilitat”. El prestigiós especialista en desenvolupament sostenible defensa la necessitat de fer-nos coincients que vivim en un món amb els recursos limitats, i no gairebé infinit, com es desprén de la nostra conducta amb el planeta. Per a fer front a eixa expansió desmesurada, Almenar aporta diverses receptes, i assenyala que per aconseguir la transició de la civilització cap a nous valors, és fonamental i decisiu crear un mosaic d’iniciatives locals sostenibles.

 L’acte estigué organitzat per la CEVA i Eines, i comptava amb la col·laboració d’ACPV-Vall d’Albaida i de l’Ajuntament de Carrícola. Prèviament a la xerrada es pogué visitar el Mercat de productes d’artesania i agroecologia i realitzar part de la ruta excursionista i paisatgística del Biodivers.

Més activitats a l’Ametla
L’edifici construït pels voluntaris de la CEVA acollirà des d’ara i fins a final d’any diverses activitats més. El dissabte 24 de novembre hi ha programat el curs “Com contar contes a l’aula i a casa” destinats especilament a eestres d’educació d’infantil i primària, estudiants de magisteri, educadors, animadors socioculturals, i com no, pares i mares. El curs serà impartit per la contacontes Almudena Francés. Per al mes següent, en concret el dissabte15 de desembre, hi ha previst un curs d’ornitologia. Ambdues activitats estan realitzades conjuntament per la CEVA i Eines. Per a més info es pot contactar  amb el mail einesperacreixer@gmail.com